Curs noțiuni fundamentale de igienă

Module curs igiena: 

Modulul 1: Curs igiena  pentru servicii de producție, depozitare, transport și comercializare a alimentelor; inclusiv alimentație publică și a colectivităților.

Nivelul 1. Instruirea managerilor, sefilor de sectie, directorilor pentru asigurarea calitatii etc., din unitatile cu profil alimentar (productie, comercializare, depozitare, transport) si din unitatile de alimentatie publica si colectiva.

Nivelul 2: Instruirea operatorilor din industria alimentara si din unitatile de alimentatie publica si colectiva si a vanzatorilor pe tipuri de activitati (paine si produse de panificatie, zahar si produse zaharoase etc.)

Nivelul 3: Instruirea personalului de ingrijire din sectorul alimentar si din unitatile de alimentatie publica si colectiva

Modulul 2: Curs igiena pentru servicii de producție, depozitare, transport și comercializare a alimentelor; inclusiv alipentru servicii de curățenie în unități de asistență medicală, colectivități de copii și tineri, unități de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc.
Modulul 3: Curs igiena
  pentru producția și distribuția apei potabile, inclusiv a apei potabile și îmbuteliate

Nivelul 1: Instruirea managerilor, sefilor de sectie, directorilor pentru asigurarea calitatii etc., din unitatile de producere si distributie a apei potabile, inclusiv imbuteliate.
Nivelul 2: Instruirea operatorilor din unitatile de productie si distributie a apei potabile inclusiv apa potabila Imbuteliata

Nivelul 3: Instruirea personalului de Intretinere si reparatii din unitatile de productie si distributie a apei potabile inclusiv apa potabila Imbuteliata
Modulul 4: Curs igiena  pentru servicii de îngrijire corporală
Modulul 5:
 Curs igiena  pentru servicii tip dezinfecție, dezinsecție, deratizare.

Obligativitatea urmarii unui curs de igiena este stabilita prin Legea 98/1994 republicata in 2008 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele legale de igiena si sanatate publica si a Ordinului nr. 1225/2003 privind aprobarea Metodologiei pentru organizarea si certificarea instruirii profesionale a personalului privind insusirea noţiunilor fundamentale de igiena, pentru urmatoarele categorii de lucratori

  • lucratorilor  din industria alimentara, inclusiv pentru cei care comercializeaza si transporta produse din industria alimentara (alimentatie publica si a colectivitatilor )
  • lucratorilor din serviciile de curatenie din unitatile de asistenta medicala, a colectivitatilor de copii si tineri, unitati de cazare hoteluri, moteluri, cabane, pensiuni etc.
  • lucratorilor din domeniul producției și distribuției apei potabile, inclusiv a apei potabile îmbuteliate.
  • persoanelor din cadrul serviciilor de ingrijire corporala ( frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura, coafor, masaj, etc.).
  • persoanelor din cadrul serviciilor de tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.

Cursurile sunt organizate de  SC EXPERT TRAINING&MEDICAL CENTER SRL in calitate de unitate autorizata in acest scop si se desfasoara in sali autorizate pentru procesul de invatamant de catre Directia de Sanatate Publica Bucuresti.

Dupa promovarea examenul final de verificare a cunostintelor absolventilor le este inmanat un certificat valabil 3 ani.

Datorita frecventei mare de desfasurare a cursurilor dispunem de program flexibil pentru sustinerea acestora de catre cursanti si de programare imediata pentru urmatoarea sesiune .

Documente necesare inscriere curs : copie document identitate, cerere inscriere curs igiena.